MR methode

  De MR-Methode is ontwikkeld door Mindful Run. Deze methode ga je terug naar je eigen kern. Alle lagen die je niet meer nodig hebt pel je af, waardoor je weer mooi tot bloei kunt komen. En dat in maar 5 weken tijd. Het voelt voor mij zo goed om op deze manier te mogen coachen, buiten, in de natuur. Coachen vanuit het hart met technieken die zich vanuit de wetenschap al hebben bewezen, is het mooiste wat er is. Vooral omdat het jou brengt wat je op dit moment in je leven nodig hebt. Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand je meeneemt en inzicht geeft. Daar help ik jou bij. 

Mindfulness

 Van je hoofd naar je hart. 
Denken is een fantasie, voelen is werkelijkheid. Veel mensen voeden zich met kennis. Heel veel kennis is ballast en beperkt je in het je vrij voelen. Hoe meer kennis je hebt hoe minder je gaat voelen. Je gaat steeds meer leven vanuit je hoofd, in plaats van vanuit je hart. 
Hoe meer ruimte je voor jezelf ontwikkeld hebt om te zijn wie je bent, hoe waardevoller je bent in je eigen omgeving. Je kunt jezelf hierin trainen, door meer te gaan voelen in plaats van te denken. Door meer te leven in hier en nu kun je minder stress gaan ervaren. Coaching volgens MR methode is de weg van je hoofd naar je hart, met  bewust ademen, mindfulness en wandelen. 

Procedure

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om af te stemmen of we bij elkaar passen. 
Gaan we met elkaar op pad, dan duurt programma 6 weken, waarvan vijf weken achterelkaar en één terugkomdag na een maand. Per sessie duurt 2 uur. Dit lijkt lang, maar is echt nodig om goed bij je kern te komen. Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken.
 Maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten.
 


 

Tarief

 
Het tarief is 75 euro per uur ex. 21% BTW. Hiermee kom je 6 weken x 2 uur op een tarief van 900 euro
ex. 21% BTW. In veel gevallen wil je werkgever hier graag in ondersteunen. 

Er is ook de mogelijkheid om een wandelgroepje op te starten om samen met andere vrouwen het onderwerp 'overgang' bespreekbaar te maken. Max. 10 personen, tarief is  EUR19,00  p.p.